Team Seasteps подкрепен от Mussala Insurance Broker

Участието на Team Seasteps в Международната регата “Кор Кароли 2018” ще бъде първо за отбора с подкрепата на генерален спонсор. Зад отбора дългосрочно застава “Мусала Иншурънс Брокер” ООД. Компанията е сред водещите в морско застраховане и пласиране на абонаментни карго полици на Лондонския пазар, където може да включи специфични, непознати за българския пазар рискове.

Мусала Иншурънс Брокер”ООД управлява застрахователни интереси на над 100 000 клиенти с над 120 офиса в цялата страна, обединени от Агенции в следните градове: Варна (централа), Бургас, Велико Търново, Шумен, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Сандански, Кърджали, Русе, Плевен, Добрич, Видин, Търговище и Лом.

“Мусала Иншурънс Брокер” ООД е лицензиран от Комисията по Финансов Надзор през 2007 г. от хора с дългогодишен опит в застрахователния брокераж, като до 26.02.2017 г. името е “Адмирал Иншурънс Брокер”ООД.

Брокерът е основател и член на БАЗБ ( Българска Асоциация на Застрахователните Брокери) и от 2018 г. е член на една от най-големите международни асоциации на застрахователни брокери UNiBA, със седалище в Брюксел, в която членуват над 63 брокера, опериращи в над 130 държави от цял свят. Това дава голямо предимство и познания на световната практика и международна експертиза.

Mussala logo_neg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s