Участието на TEAM SEASTEPS в специално селектирани регати, както и адаптирането на последните тенденции в отразяването на ветроходния спорт са необходимите предпоставки за реализиране на ангажиращи, ефективни и резултатни кампании.

Регатите сами по себе си осигуряват атрактивни и зрелищни моменти като високи скорости,  вземане на важни стратегически, тактически и навигационни решения, работа в екип, драматични маневри, непредвидими метеорологични промени, близки ментални и физически “битки” с конкурентите и природата.

Когато всичко се заснема професионално, когато се отразява често и навреме, феновете се “качват” на борда, съпреживяват действието и стават част от екипажа. Истински магнит за очите, умовете и сърцата им.

По същество това е уникална платформа за преживявания и разказване на интересни, емоционални и запомнящи се истории. За комуникиране ценностите на бранда и генериране на желани асоциации. За пряко демонстриране и позициониране на интегрираните в действието продукти и услуги. Платформа за ангажираща комуникация и изграждане на устойчиви взаимоотношения с потенциалните и настоящи клиенти.

Притежаваме специализиран ветроходен опит и разработваме персонализирани подходи за реализирането на ефективни в дългосрочен план кампании, според специфичните цели на нашите партньори.

Не се колебайте да се свържете с нас за да споделим и обсъдим възможностите в детайли.